CSM București va conta pe serviciile unui pivot olandez în următoarele două sezoane

Data: 27 aprilie 2021, 14:56 | Autor: Nănuț Mădălina

Echipa de handbal feminin CSM București va conta în următoarele două sezoane pe serviciile pivotului olandez Yvette Broch, informează Clubul Sportiv Municipal București.

Născută la Monster, oraș situat în provincia Zuid-Holland, în 23 decembrie 1990, Yvette Broch are un palmares impresionant și este considerată una dintre cele mai bune jucătoare pe postul său din lume.

Yvette Broch a debutat în handbalul olandez la HV Quintus, echipă din orașul Kwintsheul. După doi ani a urmat transferul la VOC Amsterdam, pentru care a evoluat timp de un sezon. Tot un sezon a jucat pentru formația spaniolă Balonmano Alcobendas, după care a plecat la Metz Handball. În cei patru ani petrecuți la Metz, Yvette Broch a cucerit două titluri de campioană (2013, 2014), dar și titlul de cel mai bun pivot al sezonului 2014-2015, când gruparea franceză a încheiat competiția internă pe locul secund.

În 2015 a semnat cu Győri Audi ETO KC, în tricoul căreia Yvette Broch a câștigat trei titluri și două Cupe ale Ungariei, precum și două Ligi ale Campionilor. Yvette s-a aflat în lotul campioanei Ungariei la triumful echipei CSM București din sezonul 2015-2016 al EHF Champions League.

După despărțirea de Győr, pivotul olandez a luat o pauză competițională, apoi s-a întors la Metz, de unde a venit la CSM București!

Yvette Broch are de asemenea în CV un loc secund în sezonul 4 al cunoscutul concurs Holland’s Next Top Model!

Cu naționala Olandei, Yvette Broch are trei medalii importante:
– medalie de argint la Campionatul Mondial din 2015 (Denmarca)
– medalie de bronz la Campionatul Mondial din 2017 (Germania)
– medalie de argint la Campionatul European din 2016 (Suedia)

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Sursa: www.csmbucuresti.ro

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!