Cupa Municipiului București la Șah a ajuns la a VI-a ediție!

Data: 12 iunie 2019, 14:14 | Autor: Nănuț Mădălina

Școala Gimnazială „Ienăchiță Văcărescu” din Capitală va găzdui sâmbătă, cu începere de la ora 9.00, Cupa Municipiului București la Șah.

Ajunsă la cea de-a șasea ediție, Cupa Municipiului București la Șah va reuni la start aproximativ 120 de copii cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani.

Competiția reprezintă un concurs intern al Clubului Sportiv Municipal București și se dorește a fi, ca în fiecare an, un bun prilej pentru antrenorii clubului nostru de a descoperi noi talente, dar și o oportunitate pentru micii șahiști de a-și testa cunoștințele în acest sport.

Se vor juca 5 runde în sistem elvețian, 10 minute / jucător. Trei turnee separate, Under 8, Under 10 și Under 12. Înscrierile se fac la antrenorii și instructorii din cadrul Centrului de Copii și Juniori ai sectiei de șah de la CSM București.

Vor fi premiați primii trei băieți din fiecare categorie, primele trei fete din fiecare categorie și, separat, primii trei băieți și primele trei fete la Under 7, extrași din Under 8. Primii trei la fiecare categorie vor primii cupe, medalii și diplome.

Nu exista taxe de participare si nici taxe de organizare.

Conditii de participare: Elo/CIV < 1050, indiferent de tipul de sah (clasic/standard, rapid sau blitz).

Sursa: CSM Bucuresti

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!