Echipajele de 8+1 s-au calificat în finalele Regatei de la Lucerna

Data: 15 mai 2021, 21:58 | Autor: Nănuț Mădălina

Sâmbătă, 15 mai, la Lucerna, în Elveția, s-au desfășurat primele întreceri ale Regatei Finale de Calificare la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

Ambele echipaje de 8+1, feminin și masculin,  s-au calificat în finalele competiției după ce au terminat cursele pe locul 2.

Echipajul feminin este alcătuit din Maria Rusu, Viviana Bejenariu, Georgiana Dedu, Maria Tivodariu, Ioana Vrînceanu, Amalia Bereș, Mădălina Bereș, Denisa Tâlvescu și Dana Druncea.

Echipajul masculin are în componență pe Alexandru Chioseaua, Florin Lehaci, Radu Constantin,  Sergiu Bejan, Dragoș Aicoboae, Constantin Adam, Florin Arteni-Fîntînariu, Ciprian Huc și Adrian Muntean.

Mihai Chiruță Mihai Chiruță a încheiat pe locul 1 cursa de recalificare și va evolua duminică  în semifinale.

Adrian Damii , Andrei-Sebastian Cornea , Ioan Prundeanu și Marian-Florian Enache au încheiat pe locul 1 cursa de recalificare în proba de patru vâsle masculin (M4x) și îi vom revedea duminică în finală.

Din cauza condițiilor meteo care se anunță nefavorabile pentru ziua de luni, finalele din cadrul Regattei de Calificare Olimpică de la Lucerna (Elveția) se vor desfășura duminică, 16 mai.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Sursă: Federația Română de Canotaj

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!