Fotbal: CS Dinamo București reacționează la articolul publicat de sport.ro

Data: 6 iulie 2017, 17:06 | Autor: Kadi Bulgakov

Clubul Sportiv Dinamo București a reacționat astăzi, printr-un comunicat de presă, după ce siteul sport.ro a aruncat în spațiul public informații, pe surse, despre o posibilă decizie a oficialilor clubului din Ștefan cel Mare de a închide secțiile de copii și juniori la fotbal.

Puteți citi mai jos, în întregime, comunicatul dat publicității de clubul Bucureștean:

„Web-siteul sport.ro a publicat astăzi un material, ”pe surse”, prin care își anunță cititorii că ”CS Dinamo a decis să închidă secțiile de copii și juniori la fotbal”. Deoarece materialul se sprijină pe informații nereale și nici nu a fost solicitată o opinie oficială din partea clubului, așa cum ar fi fost normal, CS Dinamo este nevoit să facă următoarele precizări.

CS Dinamo nu are în intenție desființarea secției de fotbal. Clubul deține 12 grupe de copii și juniori, constituite începând din 2014, pe care dorește să le ducă mai departe în cadrul unui proiect solid și valoros, care urmărește linia marii performanțe. La CS Dinamo se face inițiere și orice copil este binevenit să învețe meșteșugul mingii de fotbal, în una dintre cele mai bine utilate baze sportive din țară.

Competițiile sunt în desfășurare la toate grupele, iar copiii sunt și vor fi ai Clubului Sportiv Dinamo, chiar dacă anumite persoane încearcă să acrediteze altă idee. În acest moment, singurele discuții sunt legate de colectivele tehnice ale acestor grupe. CS Dinamo se află în negocieri cu antrenorii de la fotbal, pentru rezolvarea situației lor contractuale, iar în cazul în care aceștia vor refuza propunerea avansată, CS Dinamo va lua în calcul continuarea activității cu alți antrenori, care iubesc cu adevărat fotbalul și Clubul Sportiv Dinamo.

În speranța că lucrurile vor intra cât mai curând într-un făgaș normal, îi asigurăm pe părinții jucătorilor și pe iubitorii de fotbal că CS Dinamo va acorda în continuare aceeași atenție copiilor și juniorilor.”

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!