Foto: La mulți ani tuturor doamnelor și domnișoarelor | Sportivii au împărțit flori, zâmbete și cafele

Data: 8 martie 2018, 22:20 | Autor: Nănuț Mădălina

Ziua Internațională a Femeii nu a fost trecută cu vederea nici de către sportivii din România. Fie au ieșit pe stradă și au impărți flori, fie au afișat mesaje de ”La mulți ani!” către toate doamnele și domnișoarele, fie au luat pauze de la antrenamente și au împărțit cafele, cu toții au ținut să arate respectul pe care îl poartă sexului frumos.

Jucătorii echipei de fotbal CS Universitatea Craiova au ieșit în centrul vechi al orașului și au împărțit flori tuturor doamnelor și domnișoarelor pe care le-au întâlnit.

Voleibaliștii de la CSA Steaua București au luat cu asalt cafeneaua Narcoffee și timp de două ore au pregătit cafele speciale doamnelor și domnișoarelor. Barista de serviciu: Gabriel Cherbeleață și Eemeli Kouki.

Voleibalistele de la UVT Agroland Timișoara au fost surprinse la antrenamentul din această dimineață de către fotbaliștii de la ACS Poli Timișoara, care le-au făcut o vizită surpriză. Jucătoarele au primit de asemenea flori cu ocazia zilei de 8 martie.

Rugbiștii de la CSM București i-au făcut o surpriză Primarului General al Capitalei, Gabriela Firea, căreia i-au dăruit un buchet de flori și au transmis un sincer ”La mulți ani! ” tuturor doamnelor și domnișoarelor din Primăria București , dar și tuturor fanelor.

Și jucătorii echipei de volei masculin Tricolorul Ploiești au transmis un mesaj cu ocazia zilei de 8 martie: ” Astăzi pasăm cele mai frumoase flori și gânduri către doamne și domnișoare – coechipierele noastre de încredere pe terenul vieții. La mulți ani din partea echipei Tricolorul LMV Ploiești!”

Pe această cale, echipa 007sport urează tuturor doamnelor și domnișoarelor o primăvară frumoasă și un sincer La Mulți Ani!

Sursă poze:
www.ucv1948.ro
FB – Steaua Volei
FB – UVT Agroland Timisoara
FB – CSM București Oficial
FB – Tricolorul LMV Ploiești

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!