Haltere: În perioada 26 martie – 1 aprilie, la Izvorani, se desfășoară CE de haltere seniori | Sportivii români au acumulat peste 20 de medalii până la ora actuală

Data: 30 martie 2018, 12:27 | Autor: Nănuț Mădălina

De luni 26 martie, la Sala Polivalentă a Complexului Olimpic “Sydney 2000” din Izvorani se desfășoară Campionatele Europene de haltere seniori București 2018.

212 sportivi din 31 de țări se întrec pentru câștigarea titlului de campion continental la seniori.

Delegația României prezentă zilele acestea la competiție a început deja să strângă medalii:

Andries Elena Ramona, din Galati, a adus României 3 medalii de aur la categoria 48kg feminin, încă din prima zi a Campionatelor Europene de Haltere. Sportiva de 23 de ani a luat medalii de aur la smuls, aruncat și total la categoria sa, după ce a reușit o aruncare de 100 kilograme, un smuls de 79 kilograme, cu un total de 179 Kg.

Alte patru medalii de bronz au fost câștigate de Ciotoiu Ilie, la categoria 56 Kg, și de Ilie Ionuț la categoria 62 Kg.
Ilie Ciotoiu și-a trecut în palmares două medalii de bronz la CE2018, după ce la stilul aruncat a reușit 137 Kg, iar la total 247 Kg – categoria 56 kg.
Ionuț Ilie a câștigat medalii de bronz la aruncat – 154 Kg și la total – 283 Kg, la categoria 62 de kilograme.

Ziua a treia a competiției a adus pentru România și o medalie de argint la aruncat prin sportivul Paul Dumitrascu, la categoria 69 de kilograme.

La categoria 58 de kilograme, două sportive din România au câștigat medalii de bronz. Andreea Penciu a obținut medalia de bronz la total cu 190 de kilograme și la smuls, în timp ce Maria Grigoriu a luat medalia la stilul aruncat, unde a reușit 104 kilograme.

La categoria 77 de kilograme, Răzvan Martin a reușit să câștige 3 medalii, una de aur la smuls și două de argint, la total și aruncat.

Trei medalii de aur au fost câștigate de România și la categoria 63 kg. Loredana Toma, campioana mondială en-titre, s-a impus la smuls, aruncat și total. Podiumul a fost completat de o altă româncă la categoria 63 kg, Irina Lepșa a luat trei medalii de argint (smuls, aruncat si total).

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!