Junioarele și juniorii continuă să obțină medalii la WTT Youth Contender în Slovenia și Croația

Data: 9 septembrie 2021, 23:18 | Autor: Nănuț Mădălina

Junioarele și juniorii continuă să obțină medalii la WTT Youth Contender în Slovenia și Croația. După ce în urmă cu câteva zile junioarele au concurat la concursul din Croația, iar juniorii la concursul din Slovenia, de data aceasta fetele au trecut în Slovenia unde au și obținut primele două medalii la U17, iar băieții și-au trecut deja în palmares trei medalii la concursul din Croația.

Elena Zaharia a obținut medalia de aur la U17, iar Bianca Mei-Roșu a urcat pe a treia treaptă a podiumului.

La Varazdin, în Croația, Iulian Chirița a urcat pe prima treaptă a podiumului la U17, iar Dragoș Bujor și Darius Movileanu au obținut medaliile de bronz, tot la U17.

Elena Zaharia și Bianca Mei-Roșu s-au întâlnit în semifinale U17 la WTT Youth Contender Otocec, ar Elena Zaharia s-a calificat în ultimul act, în urma victoriei cu 3-1. Bronzul i-a revenit Biancăi Mei-Roșu.

Ultimul meci a fost spectaculos, cu răsturnări de scor. Sportiva din România și-a asigurat primul loc cu o victorie în decisiv, 3-2, în fața jucătoarei din India, Deepak Ghorpade.

La juniori, Iulian Chirița și Darius Movileanu s-au întâlnit în semifinale la WTT Youth Contender Varazdin, în Croația,. Meciul s-a terminat în decisiv, scor 3-2, în favoarea lui Chirița, iar Darius Movileanu a obținut medalia de bronz.

În finală, Iulian Chirița l-a învins pe belgianul Louis Lafineur, scor 3-0. Adversarul juniorului român reușise, cu câteva zeci de minute înainte, să câștige în fața lui Dragoș Bujor, care a obținut bronzul.

Sportivii români dispută vineri, 10 septembrie, ultimele partide la WTT Youth Contender Otočec, Slovenia și WTT Youth Contender Varazdin, Croația, în probele de simplu.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!