Juniorii U15 au făcut senzație la Campionatul European de tenis de masă. Încă patru medalii în ultima zi a competiției

Data: 3 august 2021, 1:59 | Autor: Nănuț Mădălina

Juniorii U15 au obținut patru medalii în ultima zi a  Campionatului European de tenis de masă.

Bianca Mei Roșu este campioană europeană la dublu feminin, alături de Annett Kaufmann! Pentru Bianca este a doua medalie de aur de la Campionatul European, după medalia obținută împreună cu echipa feminină U19.

Românca a făcut pereche cu Annett Kaufmann, din Germania, la U15, iar cele două au dominat în meciurile de pe tabloul principal. Inclusiv în finală, Bianca și partenerea ei au câștigat categoric, 3-0, împotriva rusoaicelor Anastasiia Ivanova și Zlata Terekhova.

În concursul juniorilor II, Bianca Mei Roșu a mai obținut un loc cinci în proba pe echipe.

A doua medalie a zilei a fost obținută de Iulian Chirița și Dragoș Bujor. Sportivii noștri  au câștigat medalia cu argint la Varazdin în proba de dublu masculin.

Cei doi juniori s-au duelat, din nou, cu francezii Felix Lebrun și Flavien Coton, adversarii din proba pe echipe, și au luat avantaj în startul finalei. Totuși, adversarii au reușit să învingă cu 3-1, după ce perechea din România câștigase doar cu 3-0 până în această fază.

Ultimele două medalii au fost obținute în proba de simplu masculin: argint pentru Iulian Chirița și bronz pentru Horia Ursuț.

Iulian Chirița a încheiat parcursul României la Varazdin, la U15, cu încă un loc pe podium.

Juniorul român a obținut a treia medalie de argint, ultima venită în proba de simplu masculin.

Francezul Felix Lebrun, cel împotriva căruia a jucat în mai multe probe, i-a fost adversar în finala pierdută de sportivul român cu 4-1.

Tot la simplu masculin, Horia Ursuț a obținut medalia de bronz. Iulian Chirița a fost cel care l-a învins în semifinala românească.

Tot la Campionatul European de Tenis de masă destinat juniorilor, echipa masculină U15 a obținut medalia de argint.
URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Sursă: Federația Română de Tenis de masă

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!