Lupte: Ștefania Priceputu, vicecampioană europeană. Larisa Maria Nițu luptă mâine în finala mare la 72 kg

Data: 6 iunie 2019, 21:28 | Autor: Nănuț Mădălina

Ștefania Priceputu aduce României prima medalie la Campionatele Europene de lupte pentru  juniori de la Pontevedra, în Spania.

 Luptătoarea craioveancă legitimată la CSA Steaua București a obținut medalia de argint la categoria 50 kg, după ce a pierdut finala mare a competiției  în compania rusoaicei Daria Hvostova, fostă campioană europeană de cadeți.

O altă veste bună vine și la categoria 72 kg. Larisa Maria Nițu s-a calificat în finala mare a competiției, unde o va întâlni pe belarusa Anastasia Zimiankova. Niţu a câştigat în sferturi contra spaniolei Ariadna Iborra Quinones, iar în semifinale a învins-o pe rusoaica Evghenia Zaharcenko.

Andreea Beatrice Ana, categoria 53 kg., a învins-o în preliminarii pe Nikolett Farago (Ungaria), a pierdut în sferturi în faţa rusoaicei Maria Tiumerekova, dar va evolua în recalificări contra germancei Emilie Haase.

Amina Roxana Capezan va evolua în recalificări, la cat. 65 kg, împotriva belarusei Viktoria Alesia Dehtarenka. Românca a trecut în preliminarii de rusoaica Kristina Aşihmina, dar a cedat în sferturi în faţa polonezei Wiktoria Choluj.

 URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!