Maria Claudia Nechita, cu un pas mai aproape de calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Data: 4 iunie 2021, 23:12 | Autor: Nănuț Mădălina

Maria Claudia Nechita a mai făcut un pas spre obținerea calificării la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după ce a obținut o victorie importantă la turneul olimpic european de calificare de la Paris.

Sportiva noastră s-a impus în fața reprezentantei Germaniei, Ornella Wahner, campioana mondială din 2018, obținând o victorie unanimă, care o propulsează cu un pas mare mai aproape de îndeplinirea visului ei olimpic.

Ornella o cunoștea foarte bine pe Nechita și a avut o strategie de meci destul de bună. Ce n-a știut nemțoaica a fost că, în ultimul an, Claudia a lucrat mult la forță, iar acum are niște lovituri ce pot pune în dificultate pe oricine. Plus că a fost extrem de concentrată, motivată și gata să dea totul pentru șansa de a merge la Olimpiadă. Este o munteancă hotărâtă și puternică și poți să mergi cu ea la luptă, indiferent de adversar”, a mărturisit antrenorul Adrian Lăcătuș.

Nechita a boxat magnific pentru a o învinge pe campioana mondială din 2018. Nu a fost o întâmplare, pentru că românca a învins-o la toate capitolele și a câștigat toate reprizele pe toate cele cinci buletine de punctaj ale arbitrilor judecători”, a titrat și site-ul ”olympics.com”, unde se poate vedea turneul european de la Paris.

În ”sferturile” competiției, sportiva legitimată la CSA Steaua o va întâlni pe reprezentanta Turciei, Guldagi Aycan.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Sursă: Federația Română de Box

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!