Jurnal de Tokyo – ep. 38: Mezinii din #TeamRomania și-au încheiat participarea  la Jocurile Olimpice

Data: 30 iulie 2021, 14:56 | Autor: Nănuț Mădălina

David Popovici și Bianca Costea, cei mai tineri sportivi componenți ai #TeamRomania au participat vineri, 30 iulie, la ultimele lor probe la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Bianca Costea, 16 ani, eleva antrenorului Eduard Câșlaru s-a oprit în calificările probei de 50 m liber din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo. În calificări, Bianca a concurat în seria a șaptea și a încheiat lungimea de bazin cu timpul de 25.61 secunde, unul care nu-i permite accesul în semifinale.

Reamintim faptul că la această ediție a Jocurilor Olimpice, Bianca Costea – cea mai tânără componentă a Team Romania – a concurat în două probe: 100 m liber și 50 m liber.

David Popovici, 16 ani, a evoluat vineri în calificările probei de 50 m liber. David a evoluat în seria a șasea și a terminat cursa cu timpul de 22.77 secunde, unul care nu i-a  permis accesul în semifinale.

La doar 16 ani, David Popovici a impresionat o lume întreagă cu evoluțiile sale la Tokyo Aquatics Centre, acolo unde a ocupat locul 4 în finala de la 200 m liber, locul 7 în cea de la 100 m liber și a participat și în calificările probei de 50 m liber.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Sursă: FRNPM

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!