Mihai Covaliu salută decizia Simonei Halep: “Douăzeci de milioane de români o vor aplauda!”

Data: 4 iulie 2018, 11:21 | Autor: Kadi Bulgakov

Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, salută decizia luată de Simona Halep de a reprezenta România la Jocurile Olimpice și dorința acesteia de a obține o medalie în competiția supremă.

“Noul obiectiv al Simonei Halep este unul normal pentru un lider mondial și câștigător de Grand Slam. Mă bucură faptul că cea mai bună jucătoare de tenis a lumii își dorește o medalie de aur cu România la Jocurile Olimpice.

Simona este o jucătoare completă, complexa, care s-a maturizat, a depășit o bariera importantă odată cu câștigarea primului turneu de Grand Slam și știe să-și fixeze în continuare obiective de performanță înalte, pentru care să se mobilizeze total. Dacă pentru câștigarea unui turneu a fost aplaudată la scenă deschisă de 20 de mii de români, după ce va câștiga medalia de aur la Jocurile Olimpice o vor aplauda 20 de milioane.

Sunt sigur că Simona Halep are această capacitate și poate intra într-o galerie selectă alături de alți lideri mondiali care au devenit Campioni Olimpici, precum Steffi Graf, Andre Agassi, Rafael Nadal sau Serena Williams”, a declarat Mihai Covaliu.

Urmărește-ne pe Facebook:

Sursa: COSR

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!