Volei masculin: Naționala României a câștigat primul meci din Silver League

Data: 25 mai 2019, 17:40 | Autor: Nănuț Mădălina

Echipa națională de volei masculin a României a debutat în Silver League cu o victorie pe terenul formației din Azerbaijan. ”Tricolorii” s-au impus cu scorul de 3-1.

Deși au cedat primul set al partidei, voleibaliștii români au trecut rapid peste eșecul primului act și au închis celelalte trei seturi la 21,18 și respectiv 22. Cele mai multe puncte pentru naționala României au fost reușite de tânărul Aciobăniței Adrian – 17(6) puncte, urmat de Lică cu 15(9) puncte și Bala cu 15(6) puncte. Și la blocaj românii au stat foarte bine: Bala reușind 4 blocaje, Mihalcea – 3, Lică – 3, Gheorghiță – 3 și Bartha – 2. La intercepție, Aciobăniței a încheiat partida cu cu un procentaj de 59%, Bala – 52% și Cristudor – 30%.

Azerbaijan – România 1-3(25-23,21-25,18-25,22-25)

Lotul echipei naționale de volei masculin a României este alcătuit din: Cristudor Liviu (libero), Cuciureanu Vlad, Cherbelață Gabriel, Dumitru Claudiu, Gheorghiță Mihai, Aciobăniței Robert Adrian, Bartha Cristian, Lică Laurențiu, Bala Marian Iulian, Mihalcea Răzvan Florentin, Suson Silviu-Ioan, Bălean Rareș Ionuț, Kantor Vlad Alexandru (libero), Olteanu Răzvan. Antrenori: Dănuț Pascu (principal), Ovidiu Macarie (secund).

Următorul meci al echipei naționale de volei masculin a României în Silver League, Grupa B, va avea loc în data de 29 mai în România, în Sala Polivalentă din Alexandria, cu începere de la ora 17:00. Voleibaliștii români vor juca impotriva naționalei din Danemarca. Partida va fi transmisă în direct la TVR HD.

FOTO: Arhivă 007sport

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!