Volei feminin: Start perfect pentru naționala României în Liga Europeană de Argint

Data: 25 mai 2019, 19:10 | Autor: Nănuț Mădălina

Naționala de volei feminin a României a debutat sâmbătă, 25 mai, în Liga Europeană de Argint(Silver League) pe teren propriu cu naționala din Georgia.

Meciul disputat în Sala Polivalentă din Alexandria s-a încheiat în minimum de seturi pentru România.

România – Georgia 3-0(25-14,25-14,25-20)

Pîrv a încheiat meciul pentru naționala României cu 11(6) puncte, urmată de Buterez cu 11(4) puncte și Iancu cu 10(5) puncte. ”Tricolorele” au reușit și 8 puncte direct din serviciu: Iancu – 3, Rus – 2, Balintoni, Trică și Alupei câte unul. La intercepție, Pîrv Ariana a avut un procentaj de 40%, iar Albu – 33%.

Lotul echipei naționale de volei feminin a României este alcătuit din: Buterez Rodica, Balintoni Diana Lorena, Rus Ramona, Albu Mihaela (libero), Iancu Roxana, Trică Alexandra Romela, Tucmeanu Roxana (libero), Miclăuș Sorina, Pîrv Ariana-Cristiana, Roman Roxana Daiana, Ciucu Alexandra, Ciocian Lorena Raisa, Alupei Francesca Ioana. Antrenori: Maurilio Anfuso (principal), Marius Vasile Măcicășan (secund), Vasile Iulian Pîslaru (secund).

Următorul meci pentru echipa națională de volei feminin a României în Silver League va avea loc în Israel, în data de 2 iunie.

 URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!