Volei feminin: Naționala U18 a României a încheiat pe locul șase Campionatul Mondial din Egipt

Data: 14 septembrie 2019, 15:39 | Autor: Nănuț Mădălina

Echipa națională de volei feminin U18 a României a disputat sâmbătă, 14 septembrie, ultimul meci de la Campionatul Mondial care se desfășoară în Egipt. ”Tricolorele” au luptat cu echipa din Japonia pentru locurile 5-6.

Naționala U18 a României a încheiat Campionatul Mondial pe locul 6, după ce a pierdut ultima partidă în minimum de seturi.

Japonia – România 3-0(25-23,25-23,25-15)

Naționala României a obținut următoarele rezultate la Campionatul Mondial:

Grupa C:

România – Argentina 3-0

România – Belarus 3-1

România – Thailanda 1-3

România – Rusia 2-3

Optimi de finală:

România Turcia 3-0

Sferturi de finală:

România – China 0-3

Locurile 5-8:

România – Peru 3-0

România – Japonia 0-3

Naționala României U18 care a reușit această frumoasă performanță a fost alcătuită din: Alexia-Ioana Carutasu (căpitan), Andra Elena Cojocaru (libero), Iarina Luana Axinte, Andreea Cristina Murar, Adriana-Valentina Alexandru, Georgiana Florentina Popa, Patricia-Carina Barbulescu, Denisa Stefania Cheluta, Denisa Ioana Ionescu, Mara Dumitrescu, Francesca Ioana Alupei, Florina Murariu. Antrenori: Marius Macarie si Adrian Popescu.

Tot sâmbătă se vor disputa şi finalele pentru medalii, între Brazilia – China, pentru bronz, respectiv între SUA – Italia, pentru trofeu.

România a participat ultima dată la un Campionat Mondial la acest nivel de vârstă în 1993. Calificarea la ediţia din 2019 a fost obţinută datorită clasării pe locul 5 la Campionatul European under 17, de anul trecut.

FOTO: http://u18.girls.2019.volleyball.fivb.com

 URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵                       

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!