Nationalele de volei au in weekend meciuri in Silver League. Partida “tricolorilor” se vede la tv

Data: 31 mai 2019, 11:50 | Autor: Nănuț Mădălina

Sambata, 1 iunie, si duminica, 2 iunie, echipele nationale de volei masculin si feminin ale Romaniei disputa din nou meciuri in Liga Europeana de Argint (Silver League).

Daca pentru voleibalistii condusi de Danut Pascu si Ovidiu Macarie urmeaza al doilea meci de pe teren propriu, echipa feminina antrenata de Luciano Pedulla se deplaseaza in Israel.

“Tricolorii” primesc vizita sportivilor din Georgia in meciul ce conteaza pentru mansa a treia a Grupei B din Silver League. Partida se va disputa tot la Sala Polivalenta din Alexandria, iar iubitorii voleiului ii vor putea urmari pe sportivii nostri in direct la Digi Sport 4, cu incepere de la ora 17:00.

Echipa nationala de volei masculin a Romaniei are pana in prezent doua victorii din tot atatea meciuri disputate, voleibalistii romani reusind sa se impuna cu scorul de 3-1 pe terenul formatiei din Azerbaijan, si cu 3-0 in meciul disputat pe teren propriu cu Danemarca.

Grupa A: Grecia, Ungaria, Bosnia si Hertegovina, Austria.

Grupa B: Romania, Danemarca, Georgia, Azerbaijan.

Voleibalistele romance disputa duminica 2 iunie, de la ora 19:30, a doua partida din Liga Europeana de Argint, confruntare ce conteaza pentru etapa a 3-a. “Tricolorele” vor intalni formatia din Israel.

Romania s-a impus in minimum de seturi in primul meci al competitiei impotriva nationalei din Georgia. Meciul din etapa a doua a Grupei A, dintre Cipru si Romania a fost programat pentru data de 18 iunie.

Grupa A este alcatuita din: Romania, Israle, Georgia si Cipru

Grupa B: grecia, Slovenia, Portugalia, Estonia.

Sambata 01.06.2019

Silver League masculin, Grupa B, meci 3

Romania – Georgia, ora 17:00, Sala Polivalenta Alexandria, Digi Sport 4

Duminica 02.06.2019

Silver Laegue feminin, Grupa A,Etapa a 3-a, meciul 2 pentru Romania)

Israel – Romania, ora 19:30

Echipele clasate pe prima pozitie din fiecare din cele doua grupe vor juca finala competitiei, atat in competitia feminina, cat si in cea masculina.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!