Wilander a uitat de vorbele frumoase spuse despre Simona Halep: ”Dacă ai nevoie pentru asta de Cahill, apucă-te de altceva”

Data: 31 mai 2019, 12:35 | Autor: Kadi Bulgakov

Mats Wilander a avut un discurs extrem de dur la adresa Simonei Halep, după ce aceasta a declarat la finalul meciului cu Magda Linette că încearcă să pună în aplicare tot ce a învățat de la Darren Cahill și că uneori simte că are nevoie de îndrumările sale.

„Darren a învățat-o deja tot. Dacă ea are nevoie de Cahill pentru a se motiva, atunci trebuie să se apuce de altceva. Înseamnă că nu dă totul pe teren. Încă nu a câștigat multe trofee, nu e bătrână și nici nu a avut multe accidentări. Nu cred că Darren este crucial pentru jocul ei”, a declarat Mats Wilander pentru TV Digi Sport.

Cu totul altul a fost discursul lui Wilander când s-a aflat în vizită în România. Atunci fostul mare jucător de tenis, câștigător a 7 turnee de Grand Slam, afirma că ar avea multe de învățat de la Simona Halep.

„Cred că ar fi interesant să fiu alături de ea, să împărtășească sentimentele cu mine. Ar fi interesant pentru mine să învăț de la ea. Consider că antrenorii pot învăța mai mult de la jucători decât invers. Eu nu sunt de acord cu antrenorii care se duc și spun <<Asta ai de făcut!>>”, spunea atunci Wilander.

Simona Halep, locul 3 WTA, a învins-o, joi, cu scorul de 6-4, 5-7, 6-3, pe poloneza Magda Linette, locul 87 WTA, calificându-se în turul al treilea al French Open.

Simona Halep, pusă pe glume după victoria cu Magda Linette. L-a „fugărit” pe Del Potro de la un interviu

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!