Nneka va juca la CSO Voluntari în sezonul 2021-2022. Nume noi dar și prelungiri de contracte la Voluntari

Data: 3 iulie 2021, 21:36 | Autor: Nănuț Mădălina

Echipa se volei feminin CSO Voluntari se pregătește intens pentru noul sezon competițional. Pe lângă prelungiri de contracte, la echipa din Voluntari au apărut și nume noi.

Cel mai de răsunet transfer al echipei CSO Voluntari este voleibalista Nneka Obiamaka Onyejekwe, sportiva care în ultimele sezoane a jucat pentru CS Dinamo București si CSM Volei Alba Blaj.

Multiplă câștigătoare a campionatului și a Cupei României, Nneka este componentă de bază a echipei naționale. Ea mai are în palmares un titlu și o cupă a Elveției, cu Voléro Zürich. În 2018 a fost desemnată cea mai bună jucătoare de volei din România.

De asemenea, se alătură echipei CSO Voluntari și sportiva Sânziana Motroc.

În vârstă de 25 de ani, Sânziana a mai evoluat la Rapid București, Dinamo și FC Argeș. Sânziana are 1,77 m și joacă pe poziția de secund.

În sezonul 2021-2022 va juca la Voluntari și Silvi Eli Uattara! Jucătoarea de 27 de ani vine de la Dinamo, acolo unde a câștigat medalia de bronz în sezonul trecut. Născută în Rusia, voleibalista care joacă pe poziția de secund s-a format în SUA, la Universitatea Syracuse. Ea a mai jucat în Franța, la Pays d’Aix Venelles, cu care a câștigat Cupa și Super Cupa, iar în țara natală la a cucerit Cupa cu Proton-Saratov.

Și-au prelungit contractele cu CSO Voluntari următoarele sportive:

– Marija Milović

🏐 Milović are 32 de ani, este născută în Muntenegru și evoluează pe postul de centru. Ea a venit în ianuarie la Voluntari din Liga A franceză, de la formația Evreux Volley-Ball. De altfel, Milović a jucat la diferite formații din Franța încă din 2015. De-a lungul carierei, ea a mai evoluat în țara natală, în Serbia, dar și în Polonia.

– Gabriela Dan

🏐 Extrema Gabriela Dan, 26 de ani, 1,72 cm, sosită în vara anului trecut la Voluntari, a suferit o accidentare gravă la ligamente, din cauza căreia a ratat tot sezonul.

–  Bianca Mandachi și Diana Vereș

🤝 Două dintre cele mai de perspectivă tinere jucătoare din voleiul feminin rămân la CSO Voluntari 2005. Cele două evoluează pe posturile de centru, respectiv libero.

– Alexandra Babaș – ridicătoarea(24 de ani)

– Alice Kapelovies

🏐 Sosită în vara anului trecut la Voluntari, Alice a fost una dintre piesele de bază ale echipei în sezonul încheiat. Alice a mai evoluat la Dinamo, Știința Bacău, dar și la echipe din Franța și Belgia.

Din staff-ul tehnic vor face parte

– Rareș Stoica se va ocupa de condiția fizică a jucătoarelor echipei de volei CSO Voluntari 2005! Rareș vine de la CSM Târgoviște.

– Ognjen Markovik – statistician. Vine de la Volei Alba Blaj

– 🏐 CSO Voluntari 2005 va continua și în sezonul 2021/2022 cu aceeași echipă tehnică!

Milan Ljubicic rămâne în funcția de antrenor principal al echipei CSO de volei și în următorul an competițional. El va fi ajutat de secundul Stevan Kokeza. Sub conducerea lor, CSO Voluntari 2005 a terminat campionatul pe locul 6, cu 14 victorii și 8 înfrângeri.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Sursă: FB – CSO Voluntari

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!