Team România a ajuns la 100 de sportivi. Trei atleți și două tenismene s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Data: 3 iulie 2021, 10:30 | Autor: Nănuț Mădălina

Delegația României care va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo a ajuns la 100 de sportivi. Ultimii sosiți: trei atleți și două tenismene care vor participa în proba de dublu.

Ultimii tricolori care au fost incluși în  Team Romania sunt:  Bianca Ghelber (atletism- aruncarea ciocanului), Andrea Miklos ( atletism, 400 m ), Alexandru Novak ( atletism, suliță), Monica Niculescu ( tenis, dublu feminin) și Raluca Olaru (tenis, dublu feminin).

l

 

Ieri vă anunțam că și inotatoarea Bianca Costea s-a alăturat Team România și va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Bianca Costea, născută în 26 ianuarie 2005,  devine cel mai tânăr membru al Echipei Olimpice Team Romania. Ea este medaliată  cu aur,  la 50 m liber, la Festivalul Olimpic al Tineretului European Baku 2019 și a primit un loc cotă din partea Federației Internaționale de Natație. La ziua începerii competiției Bianca va avea 16 ani 5 luni și 27 de zile. Colegul ei de disciplină sportivă, David Popovici va avea în ziua deschiderii Jocurilor 16 ani 10 luni și 8 zile.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Sursă: Comitetul Olimpic și Sportiv Român

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!