Râmnicu Vâlcea a învins Rapid București în ultima etapă a Ligii Florilor. Clubul vâlcean a anunțat plecarea antrenorului și  a mai multor jucătoare

Data: 3 iunie 2021, 17:31 | Autor: Nănuț Mădălina

Echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea a încheiat sezonul 2020-2021 cu o victorie împotriva echipei CS Rapid București. Scorul partidei a fost 33-26(14-15).

Liscevic a fost cea mai bună marcatoare a echipei vâlcene în meciul cu Rapid.  Jucătoarea a reușit 12 goluri. A fost urmată de Aardahl cu 7 goluri și Elghaoui cu 5 goluri. De la Rapid s-a remarcat Constantinescu cu 7 goluri și Buceschi cu 6 goluri.

SCM Râmnicu Vâlcea a încheiat sezonul 2020-2021 al Ligii Florilor Mol pe pozitia a treia, cu 69 de puncte, și a primit medaliile de bronz, în  timp ce Rapid București s-a clasat pe locul 6 cu 46 de puncte.

Înaintea partidei cu Rapid, clubul vâlcean a anunțat că meciul  cu Rapid va fi ultimul pentru tehnicianul echipei, Florentin Pera, dar și pentru o parte din jucătoare.

„Tehnicinaul Florentin Pera, alături de antrenorii secunzi Goran Kurtes şi Ildiko Kerekes, au reuşit pe alocuri minuni în acest sezon competiţional, când echipa a traversat momente dificile prin prisma accidentărilor ori perioadele în care a fost pusă în genunchi de situaţia pandemică. Astazi disputam o ultima partida in acest sezon competitional, in fata echipei Rapid Bucuresti. Aceasta intalnire va fi si ultima in actuala componenta, deoarece ne vom desparti de mai multe sportive, dar si de tehnicianul Florentin Pera”,  anunţat clubul vâlcean.

Sportivele Marta Lopez, Alicia Fernandez, Marta Zderic Batinovic și  Maren Aardahl și-au luat la revedere de la publicul vâlcean înaintea meciului cu Rapid și le-au multumit pentru susținere.

Mesajele celor patru sportive care părăsesc SCM Râmnicu Vâlcea pot fi citite pe pagina oficială a clubului vâlcean.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Sursă: FB – SCM Râmnicu Vâlcea – Handbal feminin

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!