SCM Craiova a câștigat partida cu U Cluj. Pentru oltence urmează turneul de baraj pentru menținerea în prima ligă

Data: 3 iunie 2021, 22:00 | Autor: Nănuț Mădălina

Echipa de handbal feminin SCM Craiova a încheiat sezonul 2020-2021 al Ligii Florilor Mol cu o victorie în fața echipei U Cluj.

SCM CRAIOVA – CSU Cluj-Napoca  26-25 (12-12)

Antrenorul Bogdan Burcea a folosit în acest meci sportivele care au evoluat mai puțin în acest sezon.

După meciul cu “U” Cluj, scor 26-25, antrenorul secund al echipei de handball feminin SCM Craiova, Costin Dumitrescu, a spus: “Pentru noi acest meci a fost un foarte bun antrenament și am putut să folosim foarte mult jucătoarele tinere. Aveau și ele nevoie de minute mai multe pe teren, iar cele care au dus greul campionatului aveau nevoie de un respire. Sperăm ca la baraj să fim în formă și să facem ceea ce trebuie, să câștigăm cele trei jocuri.”

SCM Craiova a încheiat sezonul pe poziția a 11-a, cu 31 de puncte, în timp ce formația CSU Cluj-Napoca a încheiat competiția pe locul 14, penultimul loc, cu 12 puncte.

Pentru SCM Craiova va urma turneul de baraj pentru menținerea în prima ligă handbalistica care se va desfășura la Buzău în perioada 7-9 iunie, împotriva echipelor Dacia Mioveni, Corona Brașov și CSM Roman.

Tânăra sportivă de la SCM Craiova, Francesca Gogoșeanu s-a arătat optimistă înaintea turneului de baraj, care va avea loc la Buzău.

Vom aborda acest baraj cu seriozitate, ca întotdeauna. Pentru noi orice meci e important. Vom evolua cât putem de bine și sperăm să obținem numai victorii. Sunt convinsă că vom trece de acest impas și vom rămâne în prima ligă”, a declarat Francesca Gogoșeanu.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Sursă: www.scmcraiova.ro

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!