Rugby: Stejarii premiați de Ministrul Tineretului și Sportului, Marius Dunca, pentru câștigarea Rugby Europe Championship

Data: 6 iulie 2017, 15:43 | Autor: Kadi Bulgakov

Naționala de Rugby a României a fost primită miercuri, 5 aprilie, ora 11:00, de către Ministrul Tineretului și Sportului, Marius Dunca, la sediul Ministerului Tineretului și Sportului pentru a fi premiată conform prevederilor HG 1447, după ce anul acesta a câștigat titlul de Campioană Europeană.

Echipa națională de rugby – Stejarii – a câștigat, după șapte ani titlul de Campioană Europeană – locul I, învingând în finala ediției 2016-2017 a competiției, Georgia, scor final 8-7.

Stejarii vor fi premiați pentru titlul european cucerit în acest sezon al Rugby Europe Championship. Naționala de Rugby a României a trecut în finala ediției 2016-2017 de Georgia, scor final 8-7. În plus, partida câștigată la București, cu Lelos, le-a adus tricolorilor și Cupa Antim Ivireanu, trofeu care se pune în joc între cele două națiuni.

„Este un moment măreț pentru noi, pentru cei care va privim și vă aplaudăm pentru că ne dați lacrimi de bucurie, ne aduceți fericire în casele și inimile noastre și sunteți cei mai buni ambasadori pe care îi are România. Aș vrea să înțelegem cu toți că voi sunteți niște modele pentru țara noastră, sunteți campionii noștri și ar trebui să vă promovăm mai mult, să ne mândrim cu voi pentru că pentru performanța asta v-ați sacrificat tinerețea, ați muncit enorm de mult, ați dat dovadă de profesionalism, de seriozitate. Vă mulțumim pentru tot ceea ce faceți pentru țară, pentru tricolor. Vă felicit, vă urez succes și vom fi întotdeauna în sprijinul dumneavoastră. În conformitate cu legislația în vigoare, veți avea și o premiere în bani din partea Ministerului Tineretului și Sportului, din partea Guvernului, dar știu că voi ați luptat pentru tricolor, ați depus mult suflet și meritați toată aprecierea noastră. Va doresc să rămâneți acolo sus, multă sănătate și succes”, a declarat Marius Dunca, Ministrul Tineretului și Sportului.

„Vă mulțumim că ne-ați primit, este o onoare pentru noi. Am făcut tot posibilul să câștigăm acest campionat european, ne-am dorit foarte mult acest lucru, cu atât mai mult cu cât nu mai câștigasem de șapte ani. Este un început bun pentru noi, suntem abia la începutul sezonului competițional și speram sa continuăm așa. Vă promitem că vom juca în continuare cu inima și că vă vom face mândri de noi”, a declarat Florin Vlaicu.

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!