Șase medalii pentru echipajele românești la Cupa Mondială II de la Lucerna

Data: 23 mai 2021, 22:31 | Autor: Nănuț Mădălina

Echipajele românești au obținut duminică, 23 mai, șase medalii ( 1 de aur, 1 de argint și 4 de bronz) la Cupa Mondială II de canotaj de la Lucerna, în Elveția.

Medaliile au fost obținute după cum urmează:

  • Aur pentru Bodnar Nicoleta-Ancuța și Radiș Simona Geanina în proba de dublu vâsle feminin (W2x);

  • Argint pentru Cozmiuc Ionela-Livia și Beleagă Gianina-Elena în proba de dublu vâsle feminin categorie ușoară (LW2x);

  • Medalie de bronz pentru Țigănescu Mihăiță-Vasile , Semciuc Mugurel Vasile , Berariu Ștefan-Constantin și Pascari Cosmin, echipajul de patru rame masculin (M4-);

  • Medalie de bronz pentru echipajul compus din Pașcanu Nicoleta , Logofătu Elena, Popescu Cristina-Georgiana și Anghel Roxana-Iuliana la patru rame feminin (W4-)

România a concurat cu 2 echipaje în Finala A a probei de patru rame feminin (W4-) din cadrul Cupei Mondiale II de la Lucerna.  Echipajul compus din Pascari Beatrice-Mădălina , Baletchi Alina-Maria , Hegheș Mădălina și Parascanu Roxana a terminat cursa pe locul 5.

  • Bronz pentru Cozmiuc Marius-Vasile și Tudosă Ciprian la Cupa Mondială II de la Lucerna după ce au terminat pe locul 3 cursa în Finala A a probei de dublu rame masculin (M2-);

  • Medalie de bronz pentru Ailincăi Adriana și Buhuș Iuliana , care au terminat pe locul 3 cursa în proba de dublu rame feminin (W2-) la Cupa Mondială II de la Lucerna.

Prundeanu Ioan și Enache Marian-Florian au terminat pe locul 2 cursa în Finala B a Cupei Mondiale II de la Lucerna, proba de dublu vâsle masculin (M2x).

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!