BREAKING | Se destramă CSM București volei?! O fostă jucătoare, apel către fani: ”Să ne implicăm”

Data: 14 august 2019, 21:46 | Autor: Kadi Bulgakov

CSM București a decis în cadrul Consiliului de Administrație desființarea secțiilor de rugby și volei, anunță Gazeta Sporturilor.

Roxana Bacșiș, una dintre fostele jucătoare ale formației din Capitală, a reacționat la aflarea veștii și le-a cerut ajutorul fanilor pentru salvarea echipei.

”Am aflat cu stupoare că, CSM București, una dintre echipele la care mi-am desfășurat activitatea și de care mă leagă cea mai frumoasă amintire, câștigarea singurului trofeu european la nivel de cluburi pentru voleiul feminin românesc, urmează să se desființeze!

Orice sportiv știe că performanța se obține prin sacrificii,muncă și mai ales continuitate și nu înțeleg cum de s-a putut ajunge la o asemenea situație cu o echipă care își construise un nume atât în țară cât și în Europa!

Oare cei care au luat decizia, au ținut cont de eforturile tuturor celor care au pus umărul la realizarea performanțelor și de emulația pe care acest sport reușise să o genereze în rândul copiilor din București?

Dacă totul s-a rezumat la lipsa banilor, atunci eu, ca cetățean de onoare al municipiului București, propun tuturor celor care iubesc acest sport, să ne implicăm în salvarea acestei frumoase echipe!”, a scris Bacsis Roxana Denisa pe Facebook.

Odată cu această veste este mai ușor de înțeles de ce CSM București i-a permis voleibalistei Adelina Budai-Ungureanu să semneze cu italienii de la Cuneo Granda Volley, deși mai avea contract cu vicecampioana României.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!