Gabriela Szabo, pusă la punct de un membru al secției rugby: ”Atunci de ce ați făcut, doamnă, petrecere”

Data: 14 august 2019, 22:36 | Autor: Kadi Bulgakov

CSM București a decis în cadrul Consiliului de Administrație desființarea secțiilor de rugby și volei, conform informațiilor apărute în Gazeta Sporturilor.

Gabriela Szabo a refuzat să semneze hârtia prin care echipa de rugby a clubului s-ar fi putut înscrie în Cupa României motivând că ”nu mă interesează Cupa României! Cupa României nu punctează în clasamentul pe puncte al clubului”.

„Dar la handbal feminin de ce ați făcut, doamnă, petrecere după ce echipa a câștigat Cupa României?”, a fost replica prin care un membru al staff-ului secției rugby a redus-o la tăcere pe Gabriela Szabo.

Managerii secțiilor de rugby și volei sunt revoltați că nu s-au găsit resurse și pentru ei în timp ce bugetul secției de handbal a fost suplimentat cu 20% și acuză conducerea clubului că a risipit banii punându-le echipelor de handbal la dispoziție ”cantonamente numai în afara României, cantonamente de sute de mii de euro”.

„Doar la handbal feminin se poate. Nu avem nimic cu handbalul, dar nici ele nu și-au realizat obiectivele. În plus, au făcut cantonamente numai în afara României, cantonamente de sute de mii de euro, iar noi avem salariile neplătite din luna martie”, au spus câțiva dintre voleibaliști, potrivit Gazetei Sporturilor.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!