Simona Halep, dezvăluire importantă: ”Feeling-ul meu este că Darren va reveni. A rămas să vorbim după US Open”

Data: 18 august 2019, 21:47 | Autor: Kadi Bulgakov

Halep a menţionat, la emisiunea Garantat 100% de la TVR1, că îşi doreşte să-l aibă din nou alături pe Darren Cahill, cu care simte că ar fi capabilă să mai câştige grand slam-uri.

Fostul lider mondial spune că relația sa cu staff-ul este una normală și nu acceptă titulatura de ”dictatoare”.

“Daniel Dobre este trup şi suflet alături de mine şi de echipa mea. Se tot vorbeşte că nu îi dau credit, că nu i-am dat importanţă. Nu este doar de faţadă, este un om important. Este total greşit că l-am făcut de râs sau l-am umilit. N-am făcut nimic personal niciodată şi nu o voi face. I-am respectat mereu pe oamenii de lângă mine. Nu am jignit niciodată, doar m-am descărcat, nu a fost frumos, dar mi-am cerut scuze după. Nu sunt dictatoare, sunt naturală şi spun ceea ce simt în momentul respectiv. În anumite momente am nevoie de o energie extra de la ei. Treaba este limpede între noi, am convenit ca în momentul în care am nevoie să le spun”, a spus Simona Halep.

Deși a încercat să țină ascunsă informația, Simona Halep a făcut o dezvăluire importantă: Darren Cahill este la un pas de revenirea în antrenorat.

”Nu ştiu dacă revine Darren. A rămas să vorbim după US Open. Eu îmi doresc foarte mult să revină cu noi în echipă pentru că ne completează foarte bine. Dacă ar veni aş putea fi capabilă să mai câştig Grand Slam-uri. Feeling-ul meu este că da, va reveni. Am încredere că o să vină. Ţin legătura cu Darren Cahill prin telefon. Îi cer sfatul, îmi dă sfaturi. Am vorbit înainte de fiecare meci la Wimbledon. Am vorbit şi cu domnul Dobre şi împreună am făcut o analiză foarte bună”, a spus Halep.

Pentru Simona Halep urmează US Open. Turneul de la Flushing Meadows se va disputa în perioada 26 august şi 8 septembrie.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!