O altă faţă a Simonei Halep: ”Am un iubit şi nu aş sacrifica familia pentru tenis”

Data: 19 august 2019, 12:42 | Autor: Kadi Bulgakov

Simona Halep spune că acum se simte mult mai relaxată şi asta o ajută şi pe terenul de tenis, unde a reuşit să câştige turneul de la Wimbledon.

Ajunsă la 27 de ani, Simona Halep a reuşit în acest sezon de tenis să se impună la Wimbledon, un turneu foarte dificil pentru jucătorii români, care sunt obişnuiţi cu zgura. Însă fostul lider mondial spune că schimbarea modului în care vede lucrurile au ajutat-o să câştige cel mai prestigios dintre Grand Slam-uri.

”Chiar unu la sută nu mă aşteptam să câştig acest turneu, pentru că în primul rând este pe iarbă, iar iarba nu este suprafaţa mea preferată. Sunt aproape şase ani în care am fost sub presiune săptămână de săptămână. Nu îmi place când mă critică nu pe tenis, ci pentru cum sunt ca persoană. Am ajuns la nivelul la care nu mă mai gândesc contra cui joc”, a declarat Simona Halep la TVR 1.

Simona Halep a vorbit şi despre priorităţile pe care le are, în contextul în care s-a afişat în public cu un nou iubit. omul de afaceri Toni Iuruc: “Mi-a spus domnul Ţiriac: ‘Ai o responsabilitate acum, nu mai eşti a ta, eşti a ţării’. (…) Sunt mult mai relaxată, mult mai sociabilă în viaţa de zi cu zi. Am un iubit, o relaţie normală, mă simt bine. Dar aş vrea să păstrez pentru intimitatea mea acest lucru. Sunt a României pe tenis. Iubirea şi tenisul se pot completa şi cred că le poţi avea pe amândouă, dar cred că viaţa personală este cea mai importantă. Am un iubit şi nu aş sacrifica familia pentru tenis”, a mai afirmat Simona Halep.

CITEȘTE ȘI:
Simona Halep, dezvăluire importantă: ”Feeling-ul meu este că Darren va reveni. A rămas să vorbim după US Open”

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!