Jurnal de Tokyo – ep. 20 – Canotaj: Simona Radiș  și Ancuța Bodnar s-au calificat în finală după o nouă cursă de senzație la Jocurile Olimpice. Rezultatele sportivilor noștri

Data: 25 iulie 2021, 10:05 | Autor: Nănuț Mădălina

Echipajul de dublu vâsle feminin, compus din Simona Radiș(CSA Steaua București) și Ancuța Bodnar (CS Dinamo București) s-a calificat în finala competiției,  după ce a încheiat pe primul loc Semifinala A/B cu timpul de 7:04.31( 7:08.09 este următoarul timp de calificare în finală).

Finala va avea loc miercuri, 28 iulie, la ora 03:18.

S-au mai calificat în finală si luptă pentru medalii următoarele echipaje:

– Echipajul  de patru rame masculin (M4-) format din Mihăiță Vasile Țigănescu , Mugurel Semciuc, Ștefan Constantin Berariu și Cosmin Pascari, au terminat pe locul 1 cursa de recalificare și vor lupta pentru medalie în Finala A. Finala va avea loc la ora 04:10 pe 28 iulie.

Echipajele de 8+1 feminin și masculin vor intra în recalificări pentru finala probei, pe 28 iulie, de la ora 04:30, respectiv 04:48.

Vor lupta in Finala B, tot pe 28 iulie, următoarele bărci:

– Echipajul de patru rame feminin (W4-) format din Mădălina Hegheș, Elena Logofătu, Cristina Popescu și Roxana Anghel au terminat pe locul 3 cursa de recalificare de astăzi.

– Florin Marian Enache și Ionuț Prundeanu au terminat pe locul 5 cursa din Semifinala A/B a probei de dublu vâsle masculin (M2x).

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Sursă: Federația Română de Canotaj

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!