007SPORT.RO, confirmat! Numele danezului care o va prelua pe HC Dunărea Brăila

Data: 15 aprilie 2021, 15:22 | Autor: Kadi Bulgakov

Așa cum 007sport.ro vă anunța încă de la finalul lunii martie, un antrenor danez va prelua clubul HC Dunărea Brăila începând cu startul sezonului viitor.

Danezul Morten Soubak (57 de ani), campion mondial cu naţionala feminină a Braziliei în 2013, o va pregăti pe HC Dunărea Brăila, sfert-finalistă a acestei ediții din EHF European League, din vară.

Morten Soubak a fost desemnat de către Federația Internațională de Handbal, în anii 2012, 2013 și 2015 al doilea CEL MAI BUN ANTRENOR DIN LUME, iar în 2014 a primit din partea Comitetului Olimpic din Brazilia, distincția de CEL MAI BUN ANTRENOR.

În 2019 a fost medaliat de către președintele Angolei, după ce a câștigat cu echipa de club Primero DE AGOSTO tot ce se putea câștiga pe continentul African respectiv, African Champions League, Super Globe, Ihf World Championship For Clubs, Liga Nationala, State Championship, African Championship, Angola Super Cup, dar și după ce a calificat echipa națională a Angolei la Jocurile Olimpice din Japonia.

Soubak, încrezător că va face performață alături de Brăila

„În primul rând, sunt onorat că Braila s-a gândit la mine și mi-a dat încrederea de a face parte dintr-un proiect foarte interesant cu jucători foarte talentați. Sunt încântat să încep să lucrez pentru Braila participând la una dintre cele mai puternice ligi din lume și luptându-mă din greu, sper că putem aduce rezultate excelente Brailei. Ne dorim rezultate si am incredere ca vom obține”, a spus antrenorul Morten Soubak, potrivit paginii oficiale de Facebook a  clubului.

morten-soubak-hc-dunărea-brăila

În 2019, cu Morten Soubak antrenor, naționala Angolei a câștigat Trofeul Carpati, competiție care a avut loc la Brăila, în Sala Polivalenta Danubius.

„Ne bucurăm că am reușit să aducem la Brăila un antrenor de o asemenea valoare. Morten Soubak este unul dintre cei mai titrați antrenori din lume și vine la Brăila cu gânduri mărețe, atât în campionat, cât și în cupele europene. Ne dorim ca din sezonul următor să ducem Brăila mai sus în clasament și să ne depășim din nou obiectivele”, a declarat președintele HC Dunărea Brăila, George Caranica.

• Te-ar putea interesa și EXCLUSIV | Mutări BOMBĂ la o echipă din Liga Florilor. Jucătoare de top vin în România

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!