Tenis: Nicholas David Ionel, cel mai important rezultat al carierei: Juniorul de doar 16 ani a câștigat turneul ITF 15 K de la Brașov

Data: 17 septembrie 2019, 22:54 | Autor: Nănuț Mădălina

Nicholas David Ionel, juniorul român care va împlini 17 ani pe 12 octombrie, a reușit cea mai mare performanță a carierei în turneul ITF 15 K de la Brașov, „Inedit Open Tour”. Compatriotul nostru este noul campion după un turneu cu rezultate valoroase împotriva unor adversari cu mare experiență.

În sferturile de finală, Nicholas l-a învins pe românul Alex Luncanu, în trei seturi, 7-5, 5-7, 6-4, în semifinale a avut parte de un nou meci greu, 2-6, 7-5, 6-1, cu Aziz Kijametovic, din Bosnia, pentru ca în finală să treacă în doar două seturi, 7-5, 6-4, de Oleksii Krutyk, din Ucraina.

Acesta este cel mai important turneu câștigat de Nicholas, care a jucat bine și în proba de dublu, fiind eliminat, greu, în faza sferturilor de finală.

Campionii din turneul de dublu, după o finală 100% românească, sunt Bogdan Ionuț Apostol și Nicolae Frunză, capii de serie 4, care au dispus cu 6-4, 6-2, de Cezar Crețu și Dan Alexandru Tomescu.

 URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵                       

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!