Tenis: S-au pus in vanzare biletele pentru intalnirea Romania – China din play-off-ul Grupei Mondiale a Cupei Davis

Data: 22 ianuarie 2020, 16:09 | Autor: Nănuț Mădălina

In perioada 06-07 martie 2020 la Sala Polivalenta din Piatra Neamt va avea loc inatlniarea dintre Romania si China, contend pentru play-off-ul Grupei Mondiale a Cupei Davis.

Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de vineri, 6 Martie, urmând ca sâmbătă, 7 Martie, să se dispute meciul de dublu și celelalte două meciuri de simplu.

Partidele vor începe după cum urmează:

Vineri, 6 Martie, ora 15:00;

Sâmbătă, 7 Martie, ora 12:00

Biletele pentru întâlnirea România – China, 6-7 Martie 2020, Sala Polivalentă Piatra Neamț, contând pentru play-off-ul Grupei Mondiale a Cupei Davis, au fost puse în vânzare pe site-ul www.bilete.ro și în rețeaua Bilete.ro din magazinele Inmedio, Germanos și Poșta Română.

Preţul unui bilet este de 25 RON/zi, iar prețul unui abonament pentru cele două zile este de 40 RON.

Copiii preșcolari, dar nu mai mici de 3 ani, au acces gratuit, ocupând același loc cu persoanele majore care îi însoțesc, deținătoare a unui bilet valabil.

Informatii:

Bilete.ro este vânzător OFICIAL și EXCLUSIV de bilete la Cupa Davis, 6-7 Martie 2020, Piatra Neamț.

Bilete.ro nu își asumă sub nicio formă și în niciun sens răspunderea pentru eventualele tentative de revânzare a biletelor cumpărate prin intermediul www.bilete.ro.

Orice încercare de revânzare a biletelor la suprapreț sau nu, sau prin intermediul altor site-uri de profil, sau nu, este considerată fraudă și va fi pedepsită conform legislației în vigoare.

Biletele obținute de la un revânzător sunt considerate nule, iar posesorilor acestora le va fi interzis accesul la eveniment.

Sursa: Federaţia Română de Tenis

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!