VIDEO | Simona Halep a reușit punctul zilei de duminică la Indian Wells

Data: 11 martie 2019, 21:23 | Autor: Kadi Bulgakov

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Indian Wells, după ce a învins-o pe ucraineanca venită din calificări, Katerina Kozlova, cu scorul de 7-6 (3), 7-5.

A fost un meci mult mai dificil decât s-ar fi așteptat multă lume. Kozlova a reușit să se autodepășească de fiecare dată când Simona s-a aflat la un pas de închiderea seturilor, reușind două reveniri spectaculoase atât în primul set cât și în cel de-al doilea.

Cu toate acestea jucătoarea din România a fost capabilă să managerieze mai bine situația din teren și s-a impus în minimum de seturi, scor de 7-6 (3), 7-5.

La finalul zile, evoluția Simonei a fost răplătită de cei de la WTA. Backhand-ul în lung de linie prin care Simona Halep restabilea egalitatea în punctul doi al setului secund a fost desemnat de către WTA drept ”lovitura zilei”.

14 schimburi a durat raliu dintre Halep și Kozlova

După mai multe schimburi pe centrul terenului, Simona și-a deschis foarte bine terenul cu o dreaptă lungă, apoi a trimis cu backhand-ul în lung de linie (specialitea casei), lăsând-o spectatoare pe jucătoarea din Ucraina.

Halep s-a calificat în optimile de finală ale Indian Wells, acolo unde o va înâlni pe Marketa Vondrousova din Cehia, locul 61 WTA, care a trecut în mod surprinzător de letona Jelena Ostapenko, locul 22 WTA şi cap de serie numărul 22, în trei seturi, scor 4-6, 6-3, 6-4.

CITEȘTE ȘI:
• Americanii, despre evoluția Simonei Halep: ”Părea incapabilă să-și păstreze avantajul în fața unei extrem de inspirate Kozlova”
• Haltere: Puștii români au cucerit Las Vegasul. Nouă medalii obținute de sportivii noștri

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!