Volei feminin: Agroland Timișoara și U Cluj au promovat în Divizia A1 la volei feminin

Data: 6 iulie 2017, 17:27 | Autor: Nănuț Mădălina

Divizia A1 la volei feminin are începând de astăzi formula întreagă pentru noul sezon competițional 2017-2018 după promovarea în primul eșalon voleibalistic a formațiilor ACS UVT Agroland Timișoara și CS ”U” Cluj, înainte de finalul Turneului de promovare disputat la Timișoara.

Cele 2 echipe și-au asigurat promovarea în prima Ligă după ce au obținut câte 2 victorii în primele 2 zile ale competiției, iar meciul de duminică în care se vor întâlni chiar Timișoara și Cluj va fi unul care va stabili doar pe ce poziție vor termina Turneul de promovare cele 2 formații .

În partidele de sâmbătă, 13 mai, U Cluj a trecut în minimum de seturi în fața voleibalistelor rapidiste, în timp ce Agroland Timișoara nu a avut nici o emoție în a-și asigura cele 3 puncte din disputa cu Focșaniul.

Rezultatele înregistrate în partidele din ziua a 2-a de la Turneul de promovare în Divizia A1 au fost următoarele:

CS Rapid București – CS ”U”Cluj 0-3
ACS UVT Agroland Timișoara – CSM LPS 2007 Focșani 3-0(25-15,25-12,25-12)

După promovarea în Divizia A1 Diana Balintoni, jucătoare ACS UVT Agroland Timișoara a declarat: ”E un sentiment de satisfacție majoră, cred că lucrurile pe care tu le începi de jos și reușești să le duci la bun sfârșit și la nivelul la care îți dorești îți dau cea mai mare satisfacție din univers, iar eu în momentul acesta mă simt foarte satisfăcută.”

În ultima zi a Turneului de promovare se vor disputa următoarele partide:
Duminică 14 mai:
Ora 12:30 CS ”U” Cluj – ACS UVT Agroland Timișoara
Ora 14:30 CSM LPS 2007 Focșani – CS Rapid București

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!