Volei masculin: CS Arcada Galați a câștigat ”Cupa Steaua”. Craiova și Dinamo au completat podiumul

Data: 23 septembrie 2018, 21:28 | Autor: Nănuț Mădălina

În perioada 20-22 septembrie 2018 în Sala Regimentului de Gardă ”Mihai Viteazul” din București s-a disputat a treia ediție a ”Cupei Steaua” la volei masculin, competiție la care au participat CSA Steaua București (organizatoarea evenimentului), SCM U Craiova, CS Dinamo București și CS Arcada Galați.

CS Arcada Galați s-a impus în toate cele trei partide disputate în Capitală și a câștigat ”Cupa Steaua”. Gălățenii s-au impus în minimum de seturi în meciurile cu Dinamo și Steaua și au jucat cinci seturi în meciul cu SCM U Craiova.

SCM U Craiova ”campioană” la meciuri de 5 seturi

Formația antrenată de Dănuț Pascu și Claudiu Mitru a încheiat toate cele trei partide disputate în Sala ”Mihai Viteazul” din București la capătul a 5 seturi. Oltenii s-au impus în partida cu Dinamo și a pierdut în meciurile cu Steaua și Arcada. Cu cele 4 puncte acumulate, SCM U Craiova a încheiat a treia ediție a ”Cupei Steaua” pe poziția a doua.

Podiumul competiției a fost completat de CS Dinamo București, care a încheiat cele trei zile de competiție cu 3 puncte obținute în urma unei victorii cu 3-2 cu Steaua Bucuresti, și două înfrângeri 0-3 cu Arcada și 2-3 cu SCM U Craiova.

Echipa organizatoare a competiției, formația CSA Steaua București, a obținut o singură victorie în cele 3 zile, 3-2 cu SCM U Craiova, și s-a clasat pe locul 4 la finalul celor 3 zile de concurs.

Clasamentul final al competiției ”Cupa Steaua” arată astfel:
1 CS Arcada Galați – 8 puncte
2 SCM U Craiova – 4 puncte
3 CS Dinamo București – 3 puncte
4 CSA Steaua București – 3 puncte

Rezultatele meciurilor din cele 3 zile:
Ziua 1:
CSA Steaua București – SCMU Craiova 3 – 2
CS Arcada Galați – CS Dinamo București 3 – 0
Ziua 2:
CSA Steaua București – CS Arcada Galați 0 – 3 (23-25; 24-26; 21-25)
SCMU Craiova – CS Dinamo București 3 – 2
Ziua 3
CSA Steaua București – CS Dinamo București 2 – 3
SCMU Craiova – CS Arcada Galați 2 – 3

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!