Volei masculin: Internaționalul Gabriel Cherbeleață a semnat cu Dinamo

Data: 24 iunie 2020, 22:06 | Autor: Nănuț Mădălina

Managementul echipei masculine de volei anunță primul transfer în vederea noului sezon competițional. Universalul Gabriel Cherbeleață (29 de ani) va îmbrăca din toamnă tricoul echipei Dinamo, într-o distribuție ce se anunță extrem de intresantă. ”Este primul transfer, vor mai urma și altele”, anunță managerul Eduard Chermeș.

Gabriel Cherbeleață s-a născut la Câmpulung Muscel pe 4 mai 1991, iar până în prezent a jucat numai în România. Cele mai bune performanțe din carieră le-a obținut cu Volei Municipal Zalău: câștigarea Cupei României în 2014 și clasarea de două ori pe treapta a doua a podiumului de premiere în Divizia A1. În ultimul sezon, el a îmbrăcat tricoul echipei zălăuane.

Gabriel Cherbeleață (1,98 metri înălțime) este din 2013 component al naționalei de seniori a României. El a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren la calificarea primei reprezentative la turneul final al Campionatului European de anul trecut.

”Mă bucur că am semnat cu Dinamo, un club atât de prestigios. Sper să fim la înălțimea tradiției și să ne îndeplinim obiectivele fixate”, a declarat Gabriel Cherbeleață.

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!