Volei masculin: SCM U Craiova contează pe sprijinul fanilor la debutul în noul sezon al CEV CUP

Data: 4 decembrie 2017, 22:10 | Autor: Nănuț Mădălina

Marți, 5 decembrie, cu începere de la ora 18:00 echipa de volei masculin SCM U Craiova, Vicecampioana României la volei în sezonul 2016-2017, va debuta în noul sezon al Cupei CEV, a doua competiția ca importanță din Europa.

Oltenii vor primii vizita formației Ziraat Bankasi Ankara din Turcia în 16-imile de finală ale CEV Cup.

Deși turul campionatului intern nu a fost unul strălucit pentru echipa din Craiova, voleibaliștii alb-albaștri promit că vor face tot posibilul pentru a obține rezultatul așteptat de iubitorii voleiului din Craiova, Victoria, și de aceea îi așteaptă în număr cât mai mare în Polivalenta Craioveană.

”Sper ca fanii să fie alături de noi şi în acest joc şi să ne poarte spre un nou succes în cupele europene.”

Înaintea meciului din CEV Cup antrenorul formației oltene, Dănuț Pascu, se arată încrezător în echipa sa și speră că motivația jucătorilor va fi mult mai mare într-o competiție europeană: ” Suntem la un nou început de drum în cupele europene. Întâlnim o echipă foarte puternică, cu un buget impresionant, care are jucători din naţionala Poloniei, Germaniei şi Turciei. Este o formaţie cu un joc solid, în viteză. Sper într-o evoluţie bună a jucătorilor, meciurile din cupele europene te motivează altfel, decât cele din campionat. Încercăm să facem un meci bun şi un rezultat pe măsură, care să ne dea şanse pentru retur. Sper ca fanii să fie alături de noi şi în acest joc şi să ne poarte spre un nou succes în cupele europene.”

Răzvan Olteanu, jucător S.C.M. Craiova:“Ne aşteaptă un meci greu, dar vom face tot posibilul să obţinem un rezultat bun. Suntem mulţi jucători noi şi nu cred că s-a format un nucleu bine definit.”

Bjorn Arvid HOHNE, jucător S.C.M. Craiova:Întâlnim o echipă foarte bună, cu experienţă în cupele europene. Sper să facem o partidă bună şi să ne impunem. Trebuie să ne revanşăm în faţa fanilor după ultimul eşec din campionat şi să obţinem un succes pe care ni-l dorim cu toţii.”

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!