Volei masculin: ”Tricolorii” au câștigat Silver League și vor juca în noul sezon al Golden League

Data: 30 iunie 2019, 17:37 | Autor: Nănuț Mădălina

Echipa națională de volei masculin a României a câștigat Liga Europeană de Argint, Silver League, după ce s-a impus și în manșa retur a finalei competiției.

”Tricolorii” s-au impus pe teren propriu, în Sala Polivalentă din Alexandria, cu scorul de 3-0 în fața sportivilor din Grecia, după ce în tur câștigaseră cu scorul de 3-2, și au încheiat Silver League cu 8 victorii din tot atâtea partide disputate.

România – Grecia 3-0(25-21,25-23,25-21)

Cele mai multe puncte pentru România în ultimul meci din Silver League au fost reușite de Gheorghiță – 15(4) puncte, urmat de Bălean cu 14(4) puncte, Mihalcea – 10(5) puncte și Aciobăniței – 8(4) puncte.

În urma câștigării Silver League, România și-a asigurat participarea în noul sezon al Ligii Europene de Aur, Golden League.

Rareș Bălean a fost desemnat cel mai bun sportiv al finalei!

Echipa națională de volei masculin a României care a câștigat Silver League este alcătuită din: Matei Ciprian, Cristudor Liviu (libero), Mihalcea Răzvan Florentin, Gheorghiță Mihai, Aciobăniței Robert Adrian, Bartha Cristian, Lică Laurențiu, Bala Marian Iulian, Râpeanu Liviu, Cherbeleață Gabriel, Suson Silviu-Ioan, Bălean Rareș Ionuț, Kantor Vlad Alexandru (libero), Olteanu Răzvan.

Antrenori: Dănuț Pascu (principal), Ovidiu Macarie (secund). Fizioterapeut – Mirel Popa.

În Liga Europeană de Argint, România a obținut următoarele rezultate:

În Grupa B: 3-1 în ambele partide cu Azerbaijan, 3-0 în meciurile cu Danemarca și 3-0 în confruntările cu Georgia.

În Finală: 3-2 în deplasare cu Grecia, 3-0 pe teren propriu cu Grecia.

Echipa națională de volei feminin a României a câștigat vineri, 28 iunie, Liga Europeană de Argint, după  ce s-a impus în  meciul de pe teren propriu cu Slovenia, scor 3-0, și și-a adjudecat  setul de aur, 15-12.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!