Antonela Manac a obtinut prima medalie pentru Romania la Jocurile Mondiale pe plaja chiar de ziua ei

Data: 14 octombrie 2019, 12:02 | Autor: Nănuț Mădălina

Antonela Manac a obtinut prima medalie pentru Romania la Jocurile Mondiale pe plaja de la Doha. Sportiva romanca a ottinut medalia de bronz la aquatlon la editia inaugurala a competitiei din Qatar.

Antonela Manac a incheiat pe locul al treilea competitia feminina de aquatlon, fiind intrecuta de Francisca Tous din Spania, care a cucerit aurul, si de azera Kseniia Levkovska, medaliata cu argint.

Pentru Antonela, primul trofeu al Romaniei la Jocurile Mondiale pe plaja este cu atat mai valoros cu cat l-a cucerit chiar in ziua in care a implinit 24 de ani.

Componenta a lotul national de triatlon, Antonela Manac se pregateste intens pentru a se califica la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020, in acest moment ocupand locul 42 in casamentul European, si locul 249 in clasamentul olimpic.

Romania este reprezentata la prima editie a Jocurilor Mondiale pe plaja de 10 sportivi:

– Opt sportivi la lupte: Stefan Coman (70 kg), Madalin Manzala (80 kg), Mihai Palaghia (90 kg), Kateryna Zhydachevska (60 kg) – locul 6 in limitele categoriei 57 kg la Campioantele Mondiale de seniori de anul trecut, Adina Popescu (70 kg) si Catalina Axente (+70 kg). Cei opt componenti ai lotului de lupte vor fi insotiti de tehnicianul Alin Grigore.

Doi sportivi la aquatlon: Antonela Manac si Rebecca Pojar. Sportivele sunt insotite de tehnicianul Peter Klosz.

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!