CSA Steaua, prima campioană națională la Alergare Montană de Ultramaraton, la masculin

Data: 1 aprilie 2019, 11:58 | Autor: Nănuț Mădălina

Ziua de sâmbătă, 30 martie 2019, a fost una importantă pentru istoria recentă a Clubului Sportiv al Armatei Steaua. Clubul din Bulevardul Ghencea a câștigat azi ediția de debut a Campionatului Național de Alergare Montană de Ultramaraton,  la masculin, atât la individual, cât și pe echipe.

La individual, aurul a fost câștigat de către Leonard Albert Mitrică, iar pe trei a terminat tot un sportiv de la CSA Steaua, Alin Ionuț Zincă. Tot în proba individuală, Viorel Palici s-a clasat pe locul 4, iar Raul Butaci a terminat pe 20.

La echipe, CSA Steaua (antrenor Ionuț Gălițeanu) a terminat pe locul întâi și a devenit prima campioană națională din istorie la alergare montană ultramaraton, la masculin!

Întrecerea a avut loc la Șuncuiuș (Bihor) și a fost organizată de către Federația Română de Atletism (FRA) și organizatorul local – AS Xterra Sport Bihor. S-a  alergat pe distanța de 52 de kilometri, cu o diferență de nivel 2450m+.

Clasamentele concursului, în partea lor superioară, arată astfel:
MASCULIN INDIVIDUAL
1. Leonard Albert Mitrică (CSA Steaua) – 4:34:31;
2. Bogdan Damian (CSM Cluj1) – 4:38:12;
3. Alin Ionuț Zincă (CSA Steaua) – 4:39:34;
FEMININ INDIVIDUAL
1. Ingrid Mutter (CSM Cluj1) – 5:48:01;
2. Viorica Mălai (CSM Cluj2) – 6:02:54;
3. Crina Buzgan (CSM Cluj1) – 6:26:56;
MASCULIN ECHIPE
1. CSA Steaua (Ionuț Zincă, Raul Butaci, Leonard Mitrică, Viorel Pălici), 2. CSM Cluj 1 (Damian Bogdan, Radu Milea, Andrei Preda, Szabolcs Gyorgy), 3. CSM Cluj 2 (Ionel Cristian Manole, Ianko Slovak, Andrie Sovereșan);
FEMININ ECHIPE
1. CSM Cluj1 (Ingrdi Mutter, Laura Popescu, Crina Buzgan), 2. Ultrarun Constanța (Mariana Nenu, Biborka Fazakaș, Mioara Eugenia Miloș), 3. CSM Cluj2 (Viorica Mălai, Alina Moldovan, Ionela Dobriță).

FOTO: FRA

Sursa: http://www.csasteaua.ro

Urmarește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!