El este cel mai important om din viața Simonei Halep: ”Tot ce am astăzi îi datorez lui!”

Data: 1 iunie 2019, 10:25 | Autor: Kadi Bulgakov

Simona Halep le-a oferit un interviu organizatorilor tuneului Roland Garros în care a vorbit cu sinceritate despre omul care a avut cel mai important rol în viața sa.

Fostul lider mondial spune că tatăl său i-a fost mereu alături și tot ce-a reușit în viață i se datorează în mare parte lui.

„Tata a fost fotbalist, dar nu profesionist. Tot ce am astăzi îi datorez tatălui meu. A fost atât de puternic mental! Îmi repeta tot timpul că voi fi o campioană. N-am avut niciun dubiu și asta i se datorează doar lui!

Mereu a avut o atitudine super pozitivă, știa că voi merge mai departe. Pe lângă tenis, mi-a mai plăcut handbalul. Obișnuiam să joc handbal la școală. De asemenea, urmăream sportivii români la Olimpiade, în special înotătorii și gimnaștii. Sunt sporturi pe care nu le vezi la TV, decât la Olimpiade”, a spus Simona.

Simona Halep, nr. 3 WTA, va evolua, astăzi, de la ora 12:00, în turul al treilea de la Roland Garros. Sportiva din România o va întâlni pe Lesia Țurenko din Ucraina, locul 27 WTA.

Halep conduce cu scorul de 7-0 în întâlnirile directe cu Ţurenko.

CITEȘTE ȘI:

Simona Halep joacă astăzi în turul trei de la Roland Garros
Wilander a uitat de vorbele frumoase spuse despre Simona Halep: ”Dacă ai nevoie pentru asta de Cahill, apucă-te de altceva”

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!