Ziua și medaliile. Elena Zaharia și Darius Movileanu au obținut medaliile de bronz în probele de simplu. Eduard Ionescu luptă pentru aur

Data: 15 iulie 2022, 14:02 | Autor: Nănuț Mădălina

Tinerii români măresc palmaresul României la Campionatele Europene de tenis de masă pentru juniori cu încă două medalii de bronz în probele de simplu.

După medalia de bronz obținută joi la proba de dublu mixt, Elena Zaharia și Darius Movileanu au urcat pe a treia treaptă a podiumului și la probele de simplu feminin, respectiv masculin.

Elena Zaharia a pierdut semifinala de la proba de simplu feminin  U19 în fața sportivei Charlotte Lutz, din Franța, și a obținut medalia de bronz.

Semifinale U19 simplu feminin: Elena Zaharia 🆚 Charlotte Lutz (Franța) 1-4 (11-8, 13-15, 10-12, 7-11, 10-12)

Tot astăzi, Darius Movileanu a pierdut semifinala de la simplu masculin în fata colegului din echipa de dublu masculin, Eduard Ionescu, și și-a trecut în palmares medalia de bronz.

Semifinale U19 simplu masculin: Eduard Ionescu 🆚 Darius Movileanu 4-1 (11-8, 8-11, 11-5, 11-5, 11-8)

Cei doi adversari din semifinalele probei de simplu masculi, Eduard Ionescu și Darius Movileanu, vor juca de la ora 16:40 pentru medalia de aur la dublu masculin.

Iar ziua nu se sfârșește aici pentru Eduard Ionescu. Tânărul sportiv va lupta pentru medalia de aur și la simplu masculin.

De amintit și faptul că și Bianca Mei-Roșu va lupta astăzi, de la ora 16:00, pentru o nouă medalie de aur la simplu feminin U15.

De altfel, România are deja asigurate încă trei medalii la finalul acestei zile, datorită celor trei finale în care vor juca tinerii noștri.

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!