FOTO – Volei masculin: Victorie în minimum de seturi pentru ”tricolorii” U20 în meciul cu numărul doi din preliminariile Campionatului European

Data: 28 aprilie 2018, 22:00 | Autor: Nănuț Mădălina

Echipa Națională de volei masculin U20 a României a obținut sâmbătă – 28 aprilie a doua victorie, din tot atâtea partide disputate, din cadrul preliminariilor Campionatului European de volei ce va avea loc în Elveția și Belgia.

”Tricolorii” U20 s-au impus în meciul disputat în Sala Sporturilor ”Olimpia” din Ploiești în fața voleibaliștilor din Austria. De 72 de minute au avut nevoie sportivii din România pentru a închide partida în minimum de seturi.

România – Austria 3-0 (25-16,25-22,25-15)

Grigorioe Nicolas Valentin a punctat de cele mai multe ori pentru Naționala României – 13(7) puncte, fiind urmat de Bartha Bela Florian cu 9(7) puncte, Darlaczi Ovidiu Costin cu 9(2) puncte și Călin Robert cu 7(5) puncte. Și la blocaj tinerii voleibaliști români au stat bine: Bartha reușind 5 blocaje, iar Druță, Grigorie și Dragomir câte unul fiecare. În ceea ce privește serviciul, Grigorie și Călin au încheiat partida cu câte 3 ași fiecare, iar Dragomir – 2 ași.

Tot sâmbătă în cadrul Grupei E de calificare, Germania a trecut de Suedia cu scorul de 3-0.

România va juca ultimul meci din cadrul preliminariilpr Campionatului European în compania principalei contracandidate la obținerea calificării – Germania. Ambele echipe au câte 2 victorii. Formația care învinge în meciul ce va avea loc duminică – 29 aprilie în Sala Sporturilor ”Olimpia” din Ploiești se va califica în faza finală a Campionatului European. Partida dintre Germania și România va avea loc cu începere de la ora 20:00.

Sursa foto: cev.lu

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!