Simona Halep și-a aflat adversara din optimile turneului de la Cincinnati. Fostul lider mondial conduce detașat la meciurile directe

Data: 15 august 2019, 0:10 | Autor: Kadi Bulgakov

Simona Halep, numărul patru WTA, o va întâlni în optimile de finală ale turneului de la Cincinnati pe Madison Keys, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 16.

Americanca a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-4, 6-1, pe rusoaica Daria Kasatkina, locul 41 WTA, calificându-se în optimile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, după o oră şi 14 minute.

Cele două jucătoare de tenis s-au mai întâlnit de şase ori, de cinci ori (ultimele cinci partide) inpunându-se Simona Halep. Ultima oară s-au întâlnnit în faza grupelor la Turneul Campioanelor de la Singapore, la ediţia din 2016, când Halep a învins-o pe Keys cu 6-2, 6-4.

Singura victorie a americancei datează din 2014, de la turneul de la Sydney. Atunci, Halep a pierdut în turul I cu 1-6, 4-6.

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4, a învins-o, miercuri, cu scorul de 3-6, 7-5, 6-4, pe rusoaica Ekaterina Alexandrova, locul 43 WTA, în turul al doilea, în care a fost direct acceptată, la turneul de la Cincinnati.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!