Handbal feminin: CSM Bucuresti a pierdut primul meci din grupele principale ale Ligii Campionilor

Data: 27 ianuarie 2020, 14:56 | Autor: Nănuț Mădălina

Tigroaicele au început cu o înfrângere grupele principale ale Ligii Campionilor, 23-33 (10-19) pe terenul celor de la FTC-Rail Cargo Hungaria.

Handbalistele pregătite de Adi Vasile au prins o zi extrem de slabă la Budapesta și au pierdut partida încă din prima repriză. Dacă în primele 120 de secunde am avut speranța că ne putem întoarce la București cu cele două puncte, unguroaicele au avut grijă să ne spulbere visele cu fiecare minut ce-a trecut. Nu s-a legat nimic astăzi în jocul nostru, iar diferența de pe tabelă a crescut treptat, dar sigur. Jucătoarele de la FTC au intrat cu 9 goluri la pauză, 19-10, iar noi… cu o mulțime de semne de întrebare.

Nici în a doua parte a meciului nu am părut mai inspirate, poate doar puțin mai conștiente de scorul de pe tabelă. Aruncările Cristinei Neagu au fost mai plasate, jocul cu Crina Pintea a prins puțin contur, Andrea Lekic a găsit mai multe breșe în apărarea adversă, dar greșelile neforțate au rămas la fel de multe. Fluierul final a venit la 33-23 pentru gazde și a marcat sfârșitul unei partide slabe, care trebuie uitată cât se poate de repede.

Adrian Vasile: „FTC merită felicitări pentru modul în care au evoluat astăzi, cred că au făcut cel mai bun meci din toate confruntările pe care le-am avut. Noi ne-am făcut partida grea încă din primele minute, iar când ești condus cu 9 goluri la pauză, e aproape imposibil să revii în joc.”

Linnea Torstensson: „Am avut o mulțime de probleme la toate capitolele; am avut o apărare bună în celelalte meciuri din Liga Campionilor, care astăzi nu a funcționat cum ne-am dorit. Ferencvaros a profitat de toate spațiile, iar noi nu am putut să revenim în meci. Sunt dezamăgită.”

Au înscris pentru CSM București: Neagu 7, Lekic 6, Pintea 4, Cvijic 3, Curea 2, Torstensson 1.

Pentru noi urmează o perioadă de foc: miercuri, 29 ianuarie, avem meci în deplasare la Buzău, iar duminică, 2 februarie, de la ora 15:30, la Sala Polivalentă, vom primi vizita liderului Metz Handball. Biletele sunt disponibile pe www.csmbucuresti.ro/bilete sau în rețeaua Entertix.

Celelalte rezultate înregistrate în Grupa Principală A:

Metz Handball – Rostov Don 23-20 (11-11)

Vipers Kristiansand – Team Esbjerg 31-35 (15-16)

Clasament:

1.Metz Handball – 8 pct

2.Team Esbjerg – 6 pct

3.Vipers Kristiansand – 5 pct

4.Rostov Don – 5 pct

5.FTC-Rail Cargo Hungaria – 3 pct

6.CSM București – 3 pct

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!