Handbal feminin: Naționala U18 a Românei pierde meciul cu Suedia și se oprește în optimile Campionatului Mondial

Data: 16 august 2018, 15:21 | Autor: Kadi Bulgakov

După un parcurs foarte bun în grupe, cu patru victorii și un egal surprinzător în fața Angolei, naționala României a capitulat în fața Suediei, locul patru în grupa B, scor 20-22 cu toate că la pauză conducea cu 15-10.

Prima înfrângere a României la Campionatul Mondial U18 a fost decisivă, naționala țării noastre a ratat calificarea în sferturile de finală și va mai disputa doar meciuri de clasament la Campionatul Mondial Under 18.

România a avut o evoluție foarte bună în prima repriză a meciului cu Suedia, dar ceva s-a schimbat în jocul fetelor noastre în partea secundă, când suedezele au izbutit să recupereze handicapul de cinci goluri și să treacă la conducere în ultimele zece minute ale jocului. Așadar, România capitulează în fața Suediei și își încheie aventura la CM U18 mult mai devreme decât se aștepta multă lume.

România: Ciuca, Chetraru – Balaceanu 3, Cace 7, Coman, Popa 4, Barabas, Valcan, Marin 2, Tarsoaga, Jipa, Moraru, Stamin, Ilie 3, Pica, Lascateu 1

Suedia: Lundahl, Hultberg-Dahlgren, Espling-ek – Alm, Cardell, Moreno 2, Wahlstrom, Wallenberg 1, Sandberg 2, Dahlstrom 2, Jarvin 1, Dano 1, Sjostrand Hallman 4, Schelin, Andersson 8, Dahlberg 1.

„Sunt foarte fericit. În partea secundă ne-am apărat superb, iar astăzi se pare că 30 de minute ne-au fost suficiente pentru a câștiga această partidă. Abia aștept sferturile de finală. Este minunat”, a spus Niklas Harris, antrenorul Suediei, la finalul partidei.

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!