Judo: Mirela Cojocaru și Maia Alexandra Popescu de la CSM Bucuresti au devenit campioane naționale

Data: 30 mai 2019, 11:34 | Autor: Nănuț Mădălina

Campionatul Național de Judo rezervat juniorilor, competiție desfășurată în acest week-end la Dumbrăvița, Timiș, a reprezentat un nou prilej pentru micuții sportivi de la CSM București de a-și arăta valoarea.

CSM București a participat la Campionatul Național cu 20 de copii, sportivi ce și-au câștigat acest drept la Campionatul Municipal de la începutul acestei luni.

La categoria de vârstă U15, 13-14 ani, 32 de kilograme, Maia Alexandra Popescu a devenit campioană națională!

La U13, micuții sportivi de la CSM au avut evoluții remarcabile, reușind următoarele performanțe: – Mirela Cojocaru (32 de kilograme) – campioană națională; Carmen Dumitru (52 de kilograme) – vicecampioană națională;  Alexandru Oprea (30 de kilograme) – locul trei și medalie de bronz ; Teodor Badea (46 de kilograme) – locul trei și medalie de bronz.

Au ratat podiumul, pierzând la mare luptă în finala mică, Cristina Mironeanu (40 de kilograme), David Benea (42 de kilograme), Daniel Oancea (+60 de kilograme)

A fost o competiție de un înalt nivel tehnic, la care au participa peste 500 de copii, cei mai buni din țară. În aceste condiții nu putem spune decât că suntem foarte mulțumiți de rezultatele înregistrate de sportivii noștri. Vreau să-i felicit pe toți sportivii noștri prezenți la acest Campionat Național, pentru că știu cât mult au muncit pentru a ajunge aici”, a spus Aurel Bârcă, coordonatorul departamentului Judo de la CSM București, cel care a fost alături de cei mici la Campionatul Național, împreună cu antrenorii Roxana Halus și Emanoil Cîmpeanu.

Grație locurilor ocupate la Campionatul Național de la Dumbrăvița, Maia Alexandra Popescu a obținut calificarea la Campionatul Balcanic de Judo ediția 2019, competiție programată luna viitoare la Skopje, Macedonia de Nord.

Mirela Cojocaru și Carmen Dumitru au obținut și ele biletele pentru Campionatul Balcanic rezervat juniorilor U13 din acest an, de la Timișoara.

Sursa: CSM Bucuresti

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!