România joacă cu Peru la Cluj-Napoca pentru un loc în Calificările Cupei Davis

Data: 25 noiembrie 2021, 19:41 | Autor: Nănuț Mădălina

În weekend-ul 27-28 noiembrie 2021 echipa de Cupa Davis a României va juca contra naționalei statului Peru în Grupa Mondială I – Knockout.  Echipa care va câștiga joacă în 2022 în Calificările Cupei Davis pentru un loc la turneul final, printre cele mai bune 16 naționale din lume.

Echipa de Cupa Davis a României pentru meciul cu Peru de la Cluj-Napoca, din Sala Polivalenta, va fi alcătuită din Marius Copil, Horia Tecău, Nicolae Frunză, Ștefan Paloși și Gabi Adrian Boitan.

Pentru echipa României, care a jucat trei finale de Cupa Davis în istoria sa, acesta este un moment foarte important, pentru că el marchează revenirea băieților în elita tenisului mondial masculin la nivel de echipe naționale.

Dată fiind importanța acestei întâlniri, căpitanul nejucător Gabriel Trifu și antrenorul Andrei Mlendea mizează pentru partida cu Peru pe valoarea și experiența lui Marius Copil și Horia Tecău și pe entuziasmul tinerilor și talentaților Nicolae Frunză, Ștefan Paloși și Gabi-Adrian Boitan.

Peru vine la Cluj-Napoca cu Juan Pablo Varillas, Nicolas Alvarez, Conner Huertas del Pino, Arklon Huertas del Pino și Sergio Galdos, căpitan-nejucător fiind Americo Venero.

Meciurile vor avea loc în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca în zilele de 27 Noiembrie 2021, de la ora 12.00, și 28 Noiembrie 2021, de la ora 11.30, și vor fi transmise în direct la Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport.

În actualul context epidemiologic, Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a stabilit ca toate evenimentele sportive să se desfășoare fără spectatori.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

FOTO: Romania Davis Cup Team

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!