SCM Craiova a învins campioana chiar înaintea festivității de premiere

Data: 1 iunie 2021, 11:40 | Autor: Nănuț Mădălina

Echipa de handbal feminin SCM Craiova a învins luni, 31 mai, campioana CSM București, într-un meci ce a contat pentru etapa a 28-a a Ligii Florilor.

Oltencele s-au impus cu scorul de 27-26(12-15).

Sportiva SCM Craiova, Ana Maria Țicu, și-a felicitat colegele pentru succesul cu CSM București.

“A fost un sezon foarte greu, cu multe probleme, infectări cu Covid, multe accidentări. Sunt foarte bucuroasă pentru acest succes și sunt mândră de echipă. Ne vom juca șansa până la capăt, mai avem două etape”, a spus Ana Maria Țicu, marcatoare a șase goluri în acest joc.

Antrenorul principal al echipei de handbal feminin SCM Craiova, Bogdan Burcea a salutat victoria în fața CSM București, scor 27-26.

Sunt mândru de fete. Este o victorie este extrem de importantă, chiar dacă pare tardivă. Rămâne să ne jucăm șansa până în ultima etapă. Dacă vom câștiga cu Cisnădie și Cluj, așteptăm un pas greșit al contracandidatei noastre la barajul pentru menținere în Liga Florilor. Trebuie să aveți încredere că acest oraș care respiră sport în viitor va fi unul dintre principalele orașe din acest punct de vedere. Privim către viitor cu încredere”, a afirmat Bogdan Burcea la finalul jocului.

După acest succes, SCM Craiova a acumulat 28 de puncte, iar în etapa viitoare, miercuri va întâlni pe CS Măgura Cisnădie, de la ora 18:30 (TVR 1).

După meci, formația CSM București a primit medaliile și  cupa pentru castigarea sezonului 2020-2021 al Ligii Florilor Mol.

URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK ⤵⤵⤵

Sursă: scmcraiova.ro

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!