Simona Ioana Zamfir a adus prima medalie pentru România la Special Olympics World Games Abu Dhabi 2019 | Ana Maria Popescu îi încurajează pe sportivii noștri

Data: 15 martie 2019, 22:30 | Autor: Nănuț Mădălina

35 de sportivi reprezintă România la Jocurile Mondiale Special Olympics de la Abu Dhabi 2019 în perioada 14-21 martie, iar prima medalie pentru delegația României a venit încă din prima zi.

Simona Ioana Zamfir a adus prima medalie pentru România la Special Olympic World Games Abu Dhabi 2019. Sportiva româncă a cucerit medalia de argint la role.

„Vreau să câștig. Dar dacă nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!”

Ana Maria Popescu (Brânză) proaspăt medaliată cu aur la Grand Prix-ul de la Budapesta a transmis pe un site de socializare un mesaj în care îi îndeamnă pe români să fie alături de sportivii noștri.

”Jurământul sportivilor #SpecialOlympics sună cam așa:

„Vreau să câștig. Dar dacă nu pot câștiga, vreau să fiu brav în încercarea mea!”

Bravii noștri sportivi de la Special Olympics Romania participă în perioada 14-21 Martie la Jocurile Mondiale de vară de la Abu Dhabi.

Sunt muncitori, ambițioși și dornici de performanță.

Dovadă stă și faptul că România are medalie încă din prima zi- argint în proba de role pentru Simona Ioana Zamfir. Felicitări.

Ce voiam eu să vă rog, de fapt, este să le trimiteți un gând bun și o încurajare chiar aici și am eu grijă ca să ajungă la ei.

Așa cum mă urmăriți pe mine și îmi transmiteți energie bună la fiecare competiție, mi-aș dori să îi urmăriți și pe ei #TheDeterminated

P.S. nu vă roagă sportiva Ana-Maria Brănză, de astăzi, care apare la televizor, ci fetița aceea care se întorcea, cu ani în urmă, de la competiții cu medalii strălucitoare și părea că nimeni nu le vede, iar ea credea că trofeele ei nu sunt importante… doar pentru că nu practica un sport popular. ”

Daca vrei să le lași un mesaj sportivilor noștri intră aici: Mesajul tău pentru sportivii de la Special Olympics Romania

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!