Sportivii români au urcat de 12 ori pe podium la Campionatele Mondiale de Juniori II de la Las Vegas | Mihalea Ilie aduce ultimele medalii

Data: 13 martie 2019, 0:55 | Autor: Nănuț Mădălina

Gălățeanca Mihaela Ilie a adus trei noi medalii pentru delegația României prezentă zilele acestea la Campionatele Mondiale de Juniori II Youth 2019 de la Las Vegas, SUA.

Halterofila, legitimată la CS U Galați și componentă a Lotului Național de Junioare II de la Galati, a obținut 3 medalii de bronz în limitele categoriei de 64 kg, la stilul smuls, aruncat, dar și la totalul olimpic.

Rezultatele sportivei Mihaela Ilie au fost: 84, 106 si 190 Kg.

Sportiva este antrenată de Costel Dimofte.

Pe podiumul de la Campionatele Mondiale de Juniori II Youth 2019 de la Las Vegas, SUA au mai urcat următorii sportivi români: Andreea Cotruța – 3 medalii în limitele categoriei de 55 k( medalii de bronz), Mihaela Cambei – 3 medalii în limitele categoriei de 49 kg (2 medalii de argint și una de bronz), Florin Cosmin Krupla – 3 medalii ( 2 de argint și una de bronz).

Sportivii români încheie Campionatele Mondiale de Juniori II Youth 2019 de la Las Vegas, SUA, cu 12 medalii: 4 de argint și 8 de bronz.

CITEȘTE ȘI:

Urmărește-ne pe Facebook:

Citește și Mai multe de acelasi autor

error: Content is protected !!